Eiken terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een zeer stijlvolle beslissing

Een eiken overkapping is een goede beslissing om uw huis uit te breiden met een nieuwe leefruimte die niet alleen klasse uitstraalt, maar ook zeer flexibel is. Zo kan u deze ruimte gebruiken voor allerlei gelegenheden. Ideaal om gezellig samen te zitten met vrienden en familie of om alleen even te ontspannen. Haal meteen het vakantiegevoel in huis en kom gerust eens langs in onze toonzaal om uw droom waar te maken.

Eikenhout is bijzonder duurzaam

Eiken is nog steeds hét constructiehout bij uitstek. De duurzaamheid in combinatie met de hardheid maken eik een geschikt product voor het bouwen van eiken constructies. Een eiken terrasoverkapping heeft een levensduur van tientallen jaren waardoor men gerust kan zijn van langdurig gebruik. 

Flexibiliteit

Er zijn oneindig veel ontwerpen voor het bouwen van een eiken terrasoverkapping waardoor er voor elk type huis wel een geschikte look bestaat. Verder bestaat er ook voor elk budget een geschikt eiken bijgebouw. Eikenhout is ondanks zijn hardheid toch zeer goed te bewerken. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om zelf een eiken constructie te bouwen.

 

Offerte aanvragen