Massief eiken buitentafel

Stijlvolle uitstraling

Zowel in grote als in kleine ruimtes kan u een massief eiken tafel plaatsen. Het is als het ware een geweldige eyecatcher of een stuk meubilair om mee te pronken. Eiken hout heeft een uitstraling vol klasse en past thuis in elk soort interieur. Aangezien de flexibiliteit van het hout, kan u de tafel bewerken in eender welke stijl om het plaatje helemaal compleet te maken. Ideaal voor het gebruik buiten waar u uren kan spenderen met familie en vrienden.

Oneindig veel ontwerp mogelijkheden

Massief eiken hout is zeer duurzaam en kent een sterke hardheid. Toch is eik makkelijk te bewerken en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen onze eiken balken gebruikt worden voor het maken van tafels, meubilair, tuinhuizen, carports, ... Verder kan u eiken hout combineren met tal van andere producten om uw unieke stijl te creëren.

Een enorme levensduur

Omwille van zijn hardheid en duurzaamheid is een eiken tafel praktisch onverwoestbaar. Eik is een ecologisch hardhout wat een houdbaarheid heeft van tientallen jaren. Zo bent u er zeker van dat u nog jaren kan genieten van uw eiken tafel.

 

Offerte aanvragen